Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday er en amerikansk helligdag, der for kun få år siden fandt sin vej til Danmark. Allerede inden for sin korte levetid har den overtaget nationen, og er nu en shopping helligdag som også mange danskere glæder sig til.

Når Black Friday klikker ind på kalenderen holder butikkerne enorme tilbud. I USA er det gået helt over gevind. Du kan få kæmpe fladskærm TV til 1 dollar, eller de nyeste teknologi med over 70% besparelser.

Det er endnu ikke helt så vildt i vores lille land, men gode besparelser er der nu alligevel at finde. De fleste butikker fejre efterhånden Black Friday, så ligegyldigt hvor niche dine købe interesser er, fejre din yndlingsbutik sikkert også med masser af gode tilbud.

Fyld bankkontoen op nemt og hurtigt

Ligegyldigt hvor meget du glæder dig til shopping helligdagen er det dog ikke lige sikkert at du har fået sparet op. Og penge skal der til hvis man vil fejre Black Friday ordentligt. Der er ikke meget ved at masse sig ind i butikker gennem tætte folkemængder, blot for at gå ud uden at have købt noget, efter at have kigget lidt rundt med noget besvær.

Men ingen penge, ingen kage. Er helligdagen lige på trapper kan det lyde umuligt at få samlet pengene sammen til at få købt alle de ting du ellers ikke ville have råd til – alle de ting som du sikkert kun har denne ene dag til at købe.

Løsningen er et lån. Lån har altid og vil altid være, den hurtigste vej til at få et større beløb til at tikke ind på kontoen. Tager du lånet online går der sjældent mere end en time før du har fået svar på din ansøgning.

Det er dog ikke lige let at låne for alle. Har du tidligere været en såkaldt ”dårlig betaler”, ligger dit navn højst sandsynligt på RKI listen. Det betyder at det er næsten umuligt for dig at tage et lån eller kredit. Nøgleordet her er næsten.

Der findes nemlig muligheder for dig der gerne vil tage et lån trods RKI. Følg linket for at lære mere.

Vær på udkig efter gode tilbud året rundt

Den lidt langsommere vej er, som tidligere nævnt, at spare op. Det er dog ikke lige altid det føles som om pengene overhovedet er der til at ligge til side, og man kan hurtigt komme til at tømme sin sparebøsse så snart man har kommet noget i den.

For at sænke dit pengeforbrug så du har penge at bruge på Black Friday, kan du holde øje med alle de andre shopping helligdage, fødselsdage eller andre undskyldninger for tilbud, så du aldrig igen behøves at betale fuldpris for noget der alligevel sikkert er for dyrt.