Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Der er mange gode grunde til at flytte. Det kan være boligen er blevet for stor eller for lille. Det kan være på grund af noget så glædeligt som en familieforøgelse eller noget så trist som en skilsmisse. Men uanset årsagen skal boligen – såfremt det er en ejerbolig – sælges.

Første skridt i salgsprocessen er en ejendomsvurdering

Når man skal sælge er det vigtigt at man hurtigt får dannet sig et økonomisk overblik. Det gør man ved at få lavet en ejendomsvurdering. Her går mægleren boligen igennem og samtidig kigger vi udgifter og lån. Herefter modtager man et salgsbudget, så man hurtigt kan danne sig et overblik over provenuaet. Dette er også vigtigt i forhold til at vide hvor stort et evt. afslag man kan give. Denne proces er den samme i hele landet og således afviger boligvurdering kolding ikke fra boligvurdering Lolland – med den vigtige undtagelse at den selvfølgelig tager udgangspunkt i områdets pris og en ejendomsvurdering i Kolding bedst foretages af en som kender nærområdet.

 

Prøv at få nøglerne til din nye bolig umiddelbart før Black Friday

Hvis du kan få flyttet inden Black Friday er der mange penge at spare. For der er kæmpe rabatter på alt fra elektronik til hårde hvidevarer og uanset hvor velrenoveret din nye bolig er, vil der helt sikkert være ting som skal laves om eller der skal foretage nykøb og dette gøres billigere Black Friday.