Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Vi danskere elsker at købe rejser over nettet, og der er generelt rigtig stor konkurrence mellem rejsebureauerne. Derfor er der altid masser af gode tilbud af rejser på nettet, så du kan komme billigt på ferie.

På Black Friday har mange af firmaerne dog endnu bedre tilbud end normalt, så hvis du er hurtig, kan du finde en virkelig billig rejse denne dag. Og så kan der måske blive råd til en ekstra rejse dette år.

 Ønsker du en komplet oversigt over Black Fredagstilbud? 

Stor konkurrence giver gode tilbud

Den store konkurrence på markedet for rejser gør, at firmaerne bliver nødt til at køre nogle super skarpe tilbud, da de ellers vil miste kunder til deres konkurrenter.

Derfor er de også villige til at sætte penge til på Black Friday, så de kan få kunder i butikken. Ofte vælger vi nemlig at handle samme sted flere gange, så på denne måde kan de tjene de tabte penge ind igen.

Det kan du udnytte som forbruger, så du kan få nogle rigtigt billigere rejser til Black Friday. På denne måde får du mulighed for at rejse lidt mere, uden at det ødelægger dit rejsebudget.

 

Være forberedt inden Black Friday

I perioden op til Black Friday kan du med fordel gøre nogle overvejelser om dine rejseønsker. Der kommer nemlig til at være rigtigt mange tilbud på dagen, og det kan være svært at navigere i alt dette uden at blive forvirret.

Samtidig har de bedste tilbud på Black Friday Rejser med at blive revet væk, så du skal være hurtig. Her hjælper det også at have overvejet ens muligheder og ønsker, så man kan træffe en hurtig beslutning.

Mangler du gadgets eller elektronik? Så find gode tilbud på vores oversigt her.

Få styr på din kalender

Udover at gøre sig nogle tanker om rejseønsker, så skal du også have styr på din kalender. Mange af de bedste tilbud er nemlig begrænset til bestemte tidspunkter, hvorfor du skal vide, om du kan rejse netop der.

Sæt dig derfor ned med dine rejsepartnere og få styr på jeres kalendere inden Black Friday udsalget starter, så er i klar til at få fingre i de bedste tilbud.

 

Hvor skal du rejse hen

Har du nogle bestemte rejseoplevelser i kikkerten, så lav noget research på dette. Nogle rejsemål er nemlig bedre på bestemte tidspunkter af året, mens andre er bedre på helt andre tidspunkter.

Dette skal du også have i baghovedet, når du skal vælge et knaldtilbud til Black Friday. Jo mere specifikt dit ønske er, jo bedre skal du forberede dig.

Er du derimod bare ude på at få en billig ferie, så behøver du ikke undersøge så meget inden udsalget går i gang.

Du bør dog kende lidt til hvilke lande, som er varme på hvilke tidspunkter. De fleste af os danskere søger nemlig varmen på ferien, og her er det godt at vide noget om klimaet de forskellige steder.

 

Følg med på de sociale medier

Det er forskelligt hvordan firmaerne annoncere deres Black Friday kampagner, men de sociale medier bliver mere og mere brugt.

Ligeledes har mange firmaer nogle særlige tilbud på de sociale medier og via nyhedsbreve, da det giver firmaet værdi med følgere på disse medier. De vil de derfor gerne belønne med nogle ekstra gode tilbud.

Du kan derfor med fordel følge nogle af rejseselskaberne på Facebook og andre medier, ligesom du kan tilmelde dig deres nyhedsbreve.

Gider du ikke modtage mails og reklamer senere, så kan du nemt og hurtigt afmelde dig dette igen. Der er nemlig kommet nogle skrappe EU regler om dette, så det er blevet nemt at slippe for uønsket markedsføring.