Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Der er rigtigt mange penge at spare på Black Friday senge, så hvis du står og mangler en god seng, så er det nu du skal slå til.

En god seng koster mange tusinde kroner, og kan du f.eks. spare 50 % på en sådan seng, så er der pludselig tale om en kæmpe besparelse i kroner og ører.

Har du planer for at gøre et kup til Black Friday, så kan du derfor med fordel fokusere på de dyre ting, som du står og mangler. Her vil besparelsen nemlig være størst.

Kvalitetssenge på nettet

De seneste år er flere og flere butikker kommer med på Black Friday bølgen, og det gælder ligeledes for sengebutikker.

Derudover er der kommet flere og flere netbutikker, som sælger kvalitetssenge og andre møbler. Og vi danskere er i stigende grad begyndt at købe vores seng på nettet, så selvfølgelig skal disse butikker også være med på Black Friday bølgen.

Og det er faktisk nemt at købe en god seng på nettet, man skal bare vide lidt om, hvilken type seng man ligger godt i. Her kan man eventuelt tage ud og prøve nogle forskellige senge inden Black Friday, så man ved præcist hvilken type seng, som man ligger bedst i.

Vigtigheden af en god seng

Vi sover ca. en tredjedel af vores liv, og god søvn er essentielt for vores trivsel og helbred. Det er derfor alfa og omega med en kvalitetsseng, så du kan passe på din krop og have det godt.

En god seng betyder utroligt meget for din søvnkvalitet, hvorfor sengen indirekte er med til at passe på din krop og give dig øget trivsel i hverdagen.

Forskerne har de seneste år gentagne gange dokumenteret denne sammenhæng mellem søvn og vores helbred, så det er virkelig noget, som du skal have fokus på.

Hvilken seng skal du vælge?

seng med opbevaring

Vi er alle forskellige, så det er svært at sige noget generelt om den bedste seng for netop dig. Derfor gælder det også om at komme ud og prøve de forskellige senge, så du ved hvad der passer dig.

Nogle sover bedst i hårdere senge, mens andre har det bedre i en blødere seng. Ligeledes har nogle af os det varmere om natten end andre, hvorfor det kan være godt med en seng, som ikke bliver så varm.

Madrassen skal også passe til din vægt, hvorfor gode senge normalt har forskellige madrasser, som passer til ens vægt. Generelt er anbefalingerne, at jo tungere man er, jo hårdere skal madrassen også være.

Nogle har også brug for at tænke over sengens mere praktiske funktioner fx om den være med sokkel eller ben. Det kunne også være en seng med opbevaring var mest praktisk for dig, så du kunne bruge den til effektiv opmagasinering udover skønhedssøvnen, hvilket er praktisk, hvis du har et mindre soveværelse.

Skift madrassen efter nogle år

Selvom du køber en kvalitetsseng, så har madrassen en begrænset levetid. De fleste madrasser skal skiftes efter ca. 4-6 år, da de simpelthen bliver slidt. Gode madrasser holder dog langt bedre end dårligere madrasser.

Et godt tip er at vende madrassen efter noget tid, så den bliver slidt lige meget på alle leder og kanter. På denne måde kan madrassen holde i længere tid.

Skal du bare bruge en ny madras, så er det bestemt også muligt at gøre et kup til Black Friday. Der er nemlig mange tilbud på billigere madrasser uden senge.

Sådan finder du de billige Black Friday senge

Der er kamp om de gode tilbud til Black Friday, så det gælder om at være forberedt. Du kan derfor med fordel undersøge de butikker, som deltager i dette event.

Klikker du ind på en af de hjemmesider med oversigt over Black Friday tilbud, så kan du hurtigt se hvilke butikker, hvor du skal lede efter din nye seng.

Ellers kan en hurtig Google søgning også hjælpe dig til udvalget af sengebutikker, og så er det ellers bare at holde øje med deres kampagner.