Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday er en amerikansk tradition, som efterhånden er blevet adopteret af rigtig mange europæiske lande. Danmark er et af de lande, hvor man virkelig er blevet glade for den gode tradition med vilde tilbud og store rabatter.

At handle ind på Black Friday giver nemlig en mulighed for at blive den lykkelige ejer af ting, som man elles aldrig ville have haft råd til. Dette gælder for eksempel, hvis man er på udkig efter et TV. Fjernsyn kan være rigtig dyre, især hvis de skal være de lækre og flotte modeller. Men ikke på Black Friday.

Så meget kan du spare på Black Friday!

Måske er der nogen som tænker, at Black Friday mest af alt er noget hokus pokus. Denne type mennesker foretrækker at købe deres TV alle andre tider på året. Men det er ærgerligt, for ser man på de rå tal, så er der altså virkelig penge at spare.

Sidste år kunne man for eksempel få et en flot LG fladskærm, som normalt kostede 5999 kroner, med en prisbesparelse på hele 30 procent. Man kunne også få en Phillips fladskærm med oprindelig pris på 3444 kroner med en 45 procents rabat. Det udgør altså et nedslag på hele 1550 kroner.

Forbered dig på Black Friday

Går man og pønser på at anskaffe sig et nyt TV eller andet elektronik, så er der altså rigtig mange grunde til at Black Friday skal være dagen, hvor man går ud og køber det. Men Black Friday kan være en rigtig hektisk dag, hvor mennesker render ind og ud af alle butikkerne.

Derfor er det en god idé at have lagt sig fast på hvilken type af TV, man gerne vil have, allerede inden dagen ankommer. Der er rigtig mange modeller af TV at vælge imellem, og der er god chance for, at lige netop den model man drømmer om, kommer på tilbud.

Guide til valg af TV

Det kan være rigtig svært at vælge det perfekte TV til en selv og ens familie. Der er nemlig rigtig mange udbydere, størrelser og typer at vælge mellem.

Det bedste man kan gøre er, at man i god tid inden Black Friday enten går ind i en butik eller orienterer sig på nettet. Her kan man høre eller læse om de forskellige modellers forskellige egenskaber. På den måde er man godt forberedt, når det endelig bliver Black Friday.

Se alle gode Black Friday tilbud her!