Black Friday har for alvor taget danskerne med storm de seneste år, og konceptet er nu også blevet en kæmpe succes herhjemme.

Stort set alle butikker er med på moden, og tøjbutikkerne er nogle af de steder, hvor du virkelig kan spare mange penge på Black Friday.

Her i artiklen har vi set nærmere på, hvordan du får fingrene i de bedste kup på Black Friday Tøj, så du virkelig kan spare kassen.

Lav en plan på forhånd

Det er vigtigt at have en god plan, når du skal have fingre i de gode tilbud. Du skal med andre ord tænke dig godt om, for at finde de ting du mangler i klædeskabet.

Hvis du ikke gør dette forarbejde, så risikerer du at ende ud med en masse spontane køb, som du ikke har det store brug for.

Se derfor godt efter i klædeskabet og find de ting, som du står og mangler. Lav en liste med disse ting, og hav den klar til Black Friday.

Nogle gange skal man nemlig være hurtig, hvis man vil have de aller bedste tilbud, og så hjælper det med en liste over ens favoritter.

Hvilke tøjbutikker er med på Black Friday?

Black Friday er blevet så stort herhjemme, at næsten alle tøjbutikkerne tager del i dette event. De har nemlig ikke råd til at miste kunderne, da kunder har det med at være loyale over for butikkerne.

Så selvom butikkerne måske ikke har overskud på selve Black Friday, så kan de indhente det mange gange i løbet af året, når de samme kunder køber igen og igen.

Det er for meget forskelligt, hvordan butikkerne deltager. Nogle butikker har en fast procent rabat på alle varer, mens andre har nogle fantastiske tilbud på enkelte varegrupper.

Det kan derfor godt betale sig at klikke ind på de forskellige netbutikker i dagene inden Black Friday, så kan du læse om deres tilbud. De fleste butikker offentliggør nemlig i god tid, hvordan de vil fejre dagen.

Står du og leder efter gode tilbud på herretøj, så er Wagner et af de bedste steder at kigge. Du kan finde alle de gode tilbud fra Wagner her.

Start med de store tøjbutikker

Det kan være en rigtig god ide at undersøge de største danske tøjbutikker på nettet, da de største butikker ofte har det største udvalg og det største varelager.

Chancen for at købe produktet inden det er udsolgt er derfor ofte bedre, hvis du koncentrerer dig om de store netbutikker.

Du skal dog ikke fuldstændig udelukke de mindre butikker, da de af og til har nogle endnu bedre tilbud end de store, så de kan bruge Black Friday til at vinde kunder.

Søg på Google

Hvis du søger efter Black Friday Tøj på Google, så får du hurtigt et overblik over de forskellige butikker og deres tilbud.

Derudover er der lavet flere gode sammenligningssider, som viser de forskellige butikkers kampagner til Black Friday. Det kan være en rigtig god ide at klikke ind på en af disse sider, da du hermed hurtigt kan se dine muligheder.

Leder du efter nogle bestemte mærker, så kan du ligeledes se dette på disse sider. Du sparer derfor meget tid i din research, hvis du benytter en side med overblik over de forskellige butikkers kampagner.

Tilmeld dig nyhedsbreve

Er du virkelig på jagt efter de bedste tilbud, så kan du vælge at tilmelde dig nogle butikkers nyhedsbreve. Butikkerne vil nemlig gerne belønne deres modtagere af nyhedsbreve, da der er penge i mange modtagere af nyhedsbreve.

Ofte er der derfor særlige tilbud til modtagerne af nyhedsbrevene, så de kan få nogle ekstra gode tilbud. Du kan altid afmelde nyhedsbrevene efterfølgende, det er nemt og hurtigt.