Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday er spækket med høje rabatter og vilde tilbud på cykler. Derfor kan det føles som lidt af en jungle, hvis ikke du ved, hvad du er på udkig efter. Derfor kan det være en god idé at lave et godt forarbejde, så du nemt kan finde tilbud på din kommende cykel til Black Friday.

Bliv afklaret med dine krav til dit Black Friday cykelkøb

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken type cykel, du er på udkig efter. Det afhænger af hvilket formål, du skal bruge cyklen til. Hvis du kører lange ture og motionerer med cyklen på hobby- eller professionelt plan, kan du med fordel vælge en af to typer cykler:

Kører du meget langt på landevej, vil et godt bud være en meget let racercykel. Denne ligger rigtig godt på vejen med sine smalle dæk. Stellet vejer så lidt som muligt, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Der er mindst muligt modstand i en racercykel, hvilket gør det nemmere at øge topfarten og køre lange distancer.

Skal du derimod ud og cykle i et mere ujævnt terræn, vil det helt sikkert være en fordel at vælge en mountainbike. Denne type har meget brede dæk og ligger mest stabilt i det ujævne terræn. Den er perfekt til en cykeltur på skovstier og på grusveje.

Skal du blot køre kortere distancer, for eksempel til og fra job, behøver cyklen ikke nødvendigvis at leve op til en masse tekniske krav. Der kan du nøjes med udelukkende af gå efter hvilken type, du føler, at du sidder bedst på, samt det design, du finder mest tiltrækkende. Der er hertil flere forskellige muligheder.

Et godt bud på en cykel, der anvendes til og fra job, kan være en citybike. Den ligger godt på asfalten, men har ikke lige så smalle dæk som sportscyklen. Derfor ligger den også bedre i et lidt mere varieret terræn. Den er dog ikke skabt til et lige så ujævnt terræn som en mountainbike. Citybikes har ofte 7 indvendige eller 8 udvendige gear – nogle endda flere. Dermed kan du hele tiden tilpasse den efter hældning og fart. En citybike er derfor en rigtig god allround-cykel, som kan anvendes til lidt af det hele.

En singlespeedcykel er en cykel, der kun har ét gear. Den er meget simpel og en god cykel som transportmiddel til og fra job.

Den klassiske cykel, som nogle har givet kælenavnet ”bedstemorcykel”, er også en rigtig god allround-cykel. Med bagagebærer bagpå, kan du have en taske stående. Det er også nemt at transportere varer hjem fra det lokale supermarked. En lille god detalje ved den klassiske cykel er, at den er nem at komme op på, da den har en lav indstigningshøjde. De fleste klassiske cykler har 3-7 indvendige gear.

En sidste mulighed er elcyklen. Fordelen ved den er, at den hjælper dig med fremdriften. Den er et rigtigt godt valg til dig, der lige har brug for det ekstra. Det kan være fordi du kører med en cykelanhænger eller bare skal bruge lidt ekstra kraft til pedalerne.

Mangler du godt cykeltøj, så find det evt. på vores side her over diverse tøj tilbud.

Massevis af designs Black Friday i cykel afdelingen

Cyklens design skal afspejle dig som person. Der findes rigtig mange forskellige stilarter og looks. Der findes simple, elegante designs, retro designs, spraglede designs, neonfarver samt alverdens andre varianter. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Derfor er det også meget vigtigt, at du tager dig nogle overvejelser om, hvilke designs du er på udkig efter, så du punktvis kan afgrænse din søgning. På denne måde skal du kigge færre cykler igennem, og du kan derved hurtigere Black Friday udvælge din cykel.

Husk også at det er meget vigtigt, at størrelsen passer. De forskellige cykelforhandlere kan hjælpe dig med at finde den korrekte størrelse. Du kan også finde et vejledende skema på nogle af deres hjemmesider.

Gør den bedste Black Friday cykelhandel

Når du har afgrænset din søgning til type og hvilken stil du ønsker, så skal du i gang med at finde de gode tilbud. Det kan du enten gøre ved at tjekke de lokale cykelforhandlere, eller søge dig frem via nettet. En mulig google-søgning kunne lyde således: Black Friday cykel.