Cyber Monday

 Her får du en oversigt over de butikker, som giver de bedste tilbud på Cyber Monday 2017.

Hvis du vælger at handle hos de butikker, som vi har på vores Cyber Monday oversigt, skal du regne med, at vi har kvalitetstjekket dem. Det betyder, at du ikke bliver snydt ved handel hos disse butikker. Det er store brands, som vi har med at gøre, og derfor vil de gøre alt for at yde den bedste kundeservice.

Vi håber, at i vil tjekke de vilde Cyber Monday tilbud ud hos vores samarbejdspartnere!

Velkommen til vores oversigt med Cyber Monday tilbud

Er du på jagt efter gode Cyber Monday tilbud? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Fridayblack.dk samler vi nemlig alle de gode tilbud til Cyber Monday i Danmark. Cyber Monday er efterhånden blevet en stor handelsdag, og derfor kan det også som forbruger være svært at finde frem til, hvordan du som forbruger finder alle de bedste tilbud til Cyber Monday.

Derfor har vi her hos Fridayblack.dk samlet en liste med nogle af de netbutikker, der har de bedste Cyber Monday tilbud. Vi har gjort det nemt for dig og inddelt de forskellige butikker i forskellige kategorier, så du let og hurtigt kan danne dig overblikket over de butikker, som du gerne vil besøge. Ønsker du flere gode råd til, hvordan du finder alle de bedste tilbud til Cyber Monday i Danmark, så har vi her på siden lavet en let og overskuelig guide.

For at kunne lave denne guide, har vi taget hensyn til ekstremt meget. Derfor mener vi selv, at vi har gjort et virkelig godt stykke arbejde for at udarbejde denne Cyber Monday oversigt. Vi håber, at du bliver glad for at bruge denne.

Historien bag Cyber Monday

Cyber Monday er faktisk ikke en specielt gammel handelsdag. Faktisk stammer den fra 2005, hvor en række online marketing fanatikere så en stor mulighed for at øge deres salg. Derefter tog det hurtigt fart. Siden da har det været en fast tradition i USA, at man holdte Cyber Monday på lige fod med Black Friday. Derfor er det en tradition, som er kommet for at blive. Man kan argumentere for, at den har bedre muligheder for at klare sig godt på længere sigt, end Black Friday har. Det er nemlig en tradition, som kun drejer sig om internethandel. Så vel som internettet er kommet for at blive, så vel er Cyber Monday formentlig også blot kommet for at blive.

Udviklingen af den store internet dag

Udvikling har set tendenser, som vi så det med Black Friday. Mange butikker har uden tøven taget det til sig, da de ved, hvor vigtige sådanne dage er for deres forretning. Det er kort sagt bare ikke dage, som man må gå glip af, hvis man er seriøs omkring sin webshop. Faktisk forventer man at Cyber Monday kommer op og ligge på lige fod med Black Friday i forhold til forbrug på dagen. Allerede i 2016 var dagen på lige fod med Black Friday på trods af den enormt store hype, som er blevet skabt omkring den sorte fredag.

Derfor er Cyber Monday så uendeligt interessant. Det er nemlig en dag, som bare bliver ved med at vokse. Det kan vi se på de tal, som indikerer, hvor meget der blevet solgt på internettet.

Hvad skal vi forvente os af Cyber Monday?

Hvis du aldrig har været opmærksom på Cyber Monday, kan du godt se frem til denne dag. Det er nemlig en dag, som virkelig har nogle gode Cyber Monday tilbud at byde på. Faktisk er det en dag, som virkelig viser sig fra sin gode side i form af fantastiske tilbud. Man kender internettet, for at have nogle priser, hvor alle virkelig kan være med. Sådan er det i den grad også på Cyber Monday. Derfor kan du forvente en dag, hvor der bliver rig mulighed for at shoppe online. Samtidig kan du forvente, at alle de attraktive vare, som webshopsne ligger inde med, bliver revet væk. Derfor skal du være hurtig. Det kommer vi til at snakke meget mere om senere.

Cyber MondayVores shopping vaner ryger på internettet

Cyber Monday er en helt fantastisk indikation på, at vores shopping vaner i højere grad havner på internettet. Det er en tendens, som virkelig viser, at mange af os hungrer efter at bruge penge. Det er lige gyldigt om det er i fysiske butikker eller på internettet. Faktisk var det samlede forbrug på Cyber Monday svimlende 3.45$ milliarder i 2016. Det var en ny rekord, og det er blandt andet, som fortæller os, at Cyber Monday er en handelsdag, som kun ser vækst fra nu af og lang tid frem.

Er du en af dem, som shopper meget på internettet eller bare generelt? Så skal du have øjnene op for Cyber Monday. En hver shopper elsker, når der er penge at spare. Der må man bare sige, at den “elektroniske mandag” viser sig fra en side, som man ikke kan undgå at ligge mærke til. Ofte ser man rigtig høje procenter på næsten alting, og det er noget af det, som virkelig gør en shopper ekstremt glad, er det ikke?

Butikkerne starter webshops i højere grad

Det siger jo sig selv, at når vores shopping vaner havner på internettet, skal der også opstartes webshops, så vi alle har et sted at handle. Specielt på dage som Cyber Monday oplever man nemlig, at rigtigt mange butikker får udsolgt. Det er naturligvis et problem for dem, som virkelig ønsker at shoppe igennem. Man kan på mange måder sige at dage som Cyber Monday, er med til at “tvinge” de fysiske butikker på internettet, da de også vil have en chance for at få en bid af kagen – Det store salg som er forbundet med denne dag.

Kun de bedste internet marketers får en bid af kagen på Cyber Monday

Der kan ikke være nogen tvivl om, at konkurrencen på netop denne dag er ekstremt høj. Derfor er det også kun de bedste af de bedste, som virkelig får en stor bid af kagen. Det er blandt andet søgninger i Google, som skal være med til at sikre webshopsne, at de modtager en masse trafik forbundet med Cyber Monday. Som du sikkert har fundet ud af, har vi samlet en stor oversigt med butikker. Det har vi gjort for at hjælpe forbrugeren med at finde de tilbud, som de søger, men også for at hjælpe butikkerne med at skabe trafik.

Man har faktisk muligheden for at annoncere på vores side i forbindelse med Cyber Monday. På den måde kan man eksponere sine Cyber Monday tilbud super nemt. Vil du have din butik på vores side? Så kontakt os endelig!

Har du råd til at handle Cyber Monday tilbud?cyber monday

Har du råd til at handle tilbud på Cyber Monday i Danmark? Faktisk er der mange, som egentlig ikke har råd til at handle tilbud, men gør det alligevel. Det er tendens, som vi ser forbundet med disse dage, at man bare køber ting for at købe ting. Vi anbefaler naturligvis altid, at man har 100% styr på sin økonomi, før man går i tilbudskrig. Vi ved godt, at alle de mange Cyber Monday tilbud kan være virkelig fristende. Ikke desto mindre er det virkelig ærgerligt at stå med en tom bankkonto dagen efter.

“Vi anbefaler altid, at man har styr på sin økonomi, inden man går i tilbudskrig på Cyber Monday”

Har du brug for hjælp til at administrerer din økonomi i forbindelse med Cyber Monday, råder vi dig til, at du tager kontakt til din bankrådgiver, eller finder generel inspiration på internettet. Vi håber, at du tænker dig om, inden du shopper løs på den elektroniske mandag.

Derfor skal du udnytte de gode Cyber Monday tilbud

Nu hvor vi har været inde på emnet “Har du råd til at handle Cyber Monday tilbud”, kan det måske også være interessant at stille spørgsmålet:”Har du råd til IKKE at handle på Cyber Monday?” Når der virkelig er så mange gode tilbud, ville det måske i virkeligheden være dumt ikke at handle på dagen. Måske er der nogle ting, som du går og mangler, og som du virkelig har brug for i den hverdag. I disse situationer, vil det helt sikkert være smart for dig, at benytte dig af de gode Cyber Monday tilbud.

Det er blandt andet en af de ting, som du skal tænke over, når du skal udnytte tilbudene. En anden grund til at du skal udnytte disse tilbud kunne være, at mange butikker faktisk bestiller virkelig mange ting hjem i forbindelse med dagen. Derfor vil man kunne se en stigning i vare på lager hos alle de forskellige webshops. Det er da værd at tage med! Lavere priser og større udvalg af vare. Så kan man vidst ikke bede om mere!

De bedste webshops giver dig den bedste Cyber Monday Danmark

Vi har samlet de absolut bedste webshops på markedet. Det er netop dem, som skal være med til at give dig en rigtig god Cyber Monday. Cyber Monday handler om at bevæge sig rundt på internet sider, som man kan mærke, har gjort noget ekstra for deres kunder. Det handler i den grad om bruger venlighed, og derfor har vi udvalgt vores samarbejdspartnere nøje. Hvis man kigger på Cyber Monday tendenserne i Danmark, er standarderne faktisk rigtigt høje. Vi tror, at det er hjemmesider som Fridayblack.dk, som er med til at øge denne standard for webshopsne.

For at komme med på vores oversigt over webshops, som har Cyber Monday tilbud, skal din butik leve op til følgende krav:

  • God brugervenlighed
  • Fantastiske tilbud
  • Et stort udvalg af vare

Mange mennesker sætter pris på, at de på denne dag kan købe så meget hos en butik, som overhovedet muligt. Det forstår vi godt. Det der med at vente på flere forskellige pakker, er nemlig ikke så sjovt, som det er at vente på en stor.

Desuden er brugervenlighed på blandt andet mobil og tablet i højere grad blevet vigtigere og vigtigere for os. Vi ved at mange af vores brugere, sidder på tablet og mobil, og derfor er det ekstremt vigtigt for os, at i bliver taget godt i mod på vores samarbejdspartners hjemmeside.

Hvor meget sparer man typisk?

Når man ser på, hvor meget man typisk sparer ved at handle på Cyber Monday, er der faktisk mange penge at spare. Typisk ligger vi over 20%, og det er endda i den lave ende. Det vigtigste er i hvert fald, at du tænker over, hvordan slutprisen lyder. Er den acceptabel? Det vigtigste er helt sikkert slutprisen. Der er nemlig en masse forskellige måder at sætte disse ting op på, men nogle butikker viser sig fra en side, som forsøger at snyde dig til at tro, at du faktisk sparer mere end du gør.

Der er også forskellige måder at stille tilbudene op på. Nogle trækker et beløb fra prisen, således at der kan stå, at du sparer 200 kroner. Andre trækker blot en % fra, og det gør de så for samtlige vare. Det er sådan set ligegyldigt, hvilken model, der bliver brugt, så længe at du kan se, at du sparer en masse penge.

Pas på at du ikke bliver snydt

Vi har tidligere observeret webshops, som forsøger at snyde sig til at tjene flere penge på Cyber Monday. Deres metode er simpel. Lige før Cyber Monday sætter de nemlig priserne i vejret. Det betyder, at det ligner, at du sparer meget mere, end du egentlig gør. 20% er jo flere penge, når varen koster 500 kroner, i forhold til hvis den kun kostede 300 kroner. Det er en teknik, som typisk nye webshops anvender. Vi er utroligt opmærksomme på netop dette, og derfor skal du ikke regne med at blive snydt, når du vælger nogle af de webshops, som vi har udvalgt til dig. Derfor er vi din sikkerhed til fantastiske Cyber Monday tilbud på den store dag, hvor det hele kan virke lidt mere indbydende og også uoverskueligt.

Hvorfor har vi lavet denne Cyber Monday side?

Vi har netop lavet denne side, for at du kan få de bedste Cyber Monday tilbud. Derudover har vi lavet den for at beskytte dig mod snyde tilbud og ikke mindst snyde webshops. Det er en dag, hvor snyd er på sit højeste, og det skal man naturligvis være opmærksom på. Desuden har vi også gjort vores for, at du føle dig mere tryg på internettet.

Derudover har vi lavet denne side for, at du bare generelt kan få et bedre overblik på dagen. Det er som sagt en dag, som virkelig har mange indbydende tilbud, men hvis du følger vores guideline, så kan det ikke gå helt galt. Sammen med mængden af rabat har vi samlet deres score på Trustpilot, som også skal være med til at guide dig i den rigtige vej. Hvis de har gode anmeldelser, har de formentlig også en formidabel kundeservice så vel som hurtig levering af de vare, som man køber hos dem.

cyber mondayFAQ om Cyber Monday

Vi har samlet nogle af de mest almindelig stillet spørgsmål i forbindelse med Cyber Monday i Danmark.

1) Er der rabat på levering?

Ofte vil man ikke se rabat på levering. Man kan sige, at levering ikke er noget, som webshopsne tjener på i de fleste tilfælde. Derfor er der altså ikke noget, som de kan trække fra den pris, det koster at levere dine vare. Rabat på levering er således ikke noget, som vi har set fra nogle butikker endnu. Måske kommer det næste år, som en del af markedsføringen for nogle webshops.

2) Hvad får butikkerne ud af at holde Cyber Monday?

Faktisk er der mange mennesker, som har spurgt os om dette. Det er et rigtig godt spørgsmål, for når man næsten forære vare væk, så tjener man jo ikke noget. Det er rigtigt, at langt de fleste webshops kun tjener minimalt på de vare, som de sælger på dagen. Ikke desto mindre er der en så høj volumen, at det sagtens kan betale sig for dem. Derudover får de selvfølgelig nye kunder, som måske vender tilbage, hvis de har klaret sig godt.

3) Hvor hurtig kan jeg forvente at modtage mine vare?

Alpha omega når man handler på internettet:”Hvor hurtigt kan jeg modtage mine vare?” Det er meget forskelligt. Typisk skal man ikke forvente nogen yderligere forsinkelse på sin forsendelse af varene. Faktisk er mange af webshopsne opmærksomme på, at der er en kæmpe efterspørgsel på denne dag, og derfor er der også ekstra mand på arbejde. Hvis der skulle ske forsinkelse, kunne det sagtens være hos postvæsenet, som har virkelig travlt i disse dage.

4) Er det oplagt at holde fri på Cyber Monday?

Som udgangspunkt er det ikke noget, som vi anbefaler. Der er selvfølgelig nogle, som holder fri på dagen. Det gør de med henblik på at spare mange penge på julegaverne eventuelt. På den måde kan en fri dag faktisk gå op med de penge, som du har sparret. Du kan selvfølgelig også nøjes med at handle om aftenen på Cyber Monday, og dermed stadig spare en masse penge. Der er dog ingen garanti for at de vare, som du ønsker, stadig er på lager.

Køb julegaverne til Cyber Monday

Der er mange gode grunde til at købe gode julegaver på Cyber Monday. Først og fremmest er rigtig mange ting nedsat, og derfor kan der være gode penge at spare. Dette kan føre til, at du for eksempel kan købe flere gaver, eller også kan du få bedre gaver til en lavere pris. Cyber Monday er kun en gang om året, hvorfor det handler om at slå til. For at gøre det let for dig at finde de bedste netbutikker, har vi lavet denne oversigt her på siden, så du hurtigt kan finde den butik, hvor du gerne vil købe dine julegaver til Cyber Monday

Forskellige tilbud

Der er mange forskellige slags tilbud til Cyber Monday. Der er både de tidsbegrænsede tilbud, hvor der for eksempel kommer et nyt tilbud hver time, og så er der de butikker, der har en fast procentsats hele dagen. Der er mange butikker, der for eksempel har 30% hele Cyber Monday. For at finde ud af, hvor de bedste tilbud er, anbefaler vi, at du undersøger dine favoritbutikker et par dage inden. Du kan eventuelt bruge vores oversigt.

Har du flere spørgsmål, skal du være velkommen til at sende dem ind, og så skal vi besvare dem så hurtigt som over hovedet muligt.