Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday bugner med gode tilbud på mange varer – men især på elektronik. Det er især på sådan noget som computere, mobiltelefoner og spillekonsoller, der er de helt store rabatter at hente. En af hagerne ved Black Friday tilbud på elektronik er ofte, at der tit er tale om såkaldte kø-tilbud. Det vil sige, at du i bogstavelig forstand skal stå klar ved døren, når butikken slår dørene op for deres Black Friday tilbud på elektronik, hvis du vil have håb om at være en af de heldige, der opnår de største besparelser.

Andre gange er der blot tale om en begrænset mængde varer. Med andre ord, så gælder det om at have følehornene ude og lure markedet af inden det for alvor går løs, så du kan have størst mulig chance for at gøre det bedste Black Friday elektronik køb

Sådan finder du de bedste Black Friday elektronik tilbud

I god tid inden tilbuddene brager løs, vil butikkerne udgive en masse reklamer, hvor du kan se alle deres tilbud Black Friday i elektronik afdelingen. Det er dog ikke kun specialbutikkerne, som udelukkende specialiserer sig i elektronik, der har kanon tilbud i forbindelse med Black Friday.

Også de store supermarkeder er med på noderne – ofte med prisbaskere på alt fra computere og gaming udstyr, telefoner, spilkonsoller, TV, lyd, køkkenmaskiner, hvidevarer og alverdens andre spændende ting. Skal du ud og have fat i kø-tilbuddene er det en god idé at tage udgangspunkt i butikkernes fysiske reklamer.

Er du derimod til online shopping, så er der også masser af webshops, der fører Black Friday tilbud på elektronik. Du kan enten google dig frem til sider ved fx at skrive: ”Black Friday elektronik” i søgefeltet, eller gå ind på de sider, som du kender i forvejen. Der vil ofte blive reklameret med tilbuddene på forsiden. En helt tredje mulighed er at søge efter sites, der specifikt samler alle Black Friday elektronik tilbud og holder dem op mod hinanden, så du kan opnå den største besparelse på dit ønskede produkt.

 

Det bedste Black Friday elektronik tilbud – online eller fysisk butik?

Det er ikke alle butikker, der fører de samme tilbud både online og i deres fysiske butik. Derfor kan det være en rigtig god idé at sammenligne tilbuddene, som du kan se i tilbudsavisen, med tilbuddene der reklameres med på butikkens webshop. En af ulemperne ved at købe elektronik online Black Friday kan være, hvis webshoppen kræver et fragtgebyr. Nogle online butikker giver gratis fra Black Friday, men dette er noget, du bør undersøge, når du holder tilbuddene op mod hinanden.

Udover fordele og ulemper ved at købe elektronik i en fysisk butik mod at handle i en webshop, er det også en smagssag. Nogle mennesker foretrækker for eksempel at betale lidt mere for noget elektronik i en fysisk butik, mod at de har afprøvet det først. Det kunne for eksempel dreje sig om en mobiltelefon, som brugeren har holdt i hånden først og prøvet at navigere på. Andre foretrækker at betale et fragtgebyr for at få varen leveret til dørtrinnet. Det kan du eventuelt overveje, hvis du har en travl hverdag eller bare ikke ønsker at bruge ekstra tid på at shoppe.

Mangler du en bærbar? Så se vores oversigt over forhandlere med gode tilbud.

Black Friday elektronik tilbud eller almindeligt udsalg

Lige ud af posen, så sparer du rigtig mange penge, da elektronik ofte er noget af det, der er de højeste procenter på til Black Friday. Det vil sige at du enten kan ende op med for eksempel en bærbar computer og en besparelse på flere tusinde kroner, som du bare kan putte ned i lommen igen og bruge på noget andet. Du kan også vælge at investere det samme beløb, som du havde påregnet at bruge hvis varen stod til normalpris. Når du vælger at bruge samme beløb Black Friday, får du meget mere elektronik for pengene. Du kan eksempelvis få en meget stærkere bærbar computer, der kan trække større programmer og er hurtigere.

Når der er normalt udsalg i butikkerne, er det ofte ældre modeller og udgåede varer, der sættes ned. Black Friday går butikkerne til gengæld amok og sætter ofte høje rabatter på de nyeste modeller indenfor mobiltelefoner og andet elektronik.  Så alt i alt må konklusionen være, at det vil være en kæmpe fordel for dig at vælge Black Friday til at købe ny elektronik.