Black Friday er den første fredag efter Thanksgiving i USA. Derovre regner de dagen for starten på al den handel, der skal foregå over julen. Det er en dag, hvor de store detailbutikker har udsalg på deres varer. På dagen bliver dørene slået op meget tidligt. I USA er der folk, der har sovet ude foran dage forinden, for at være de første til at få de eftertragtede varer på udsalg, som de måske ellers ikke havde råd til. Det er slet ikke så udbredt eller populært i Danmark, at folk gør sådan. Men der er stadig meget travlt. Det er en af de mest sælgende dage på året, selv i Danmark. Det er ikke en helligdag eller som sådan en fridag. I nogle stater i USA får nogle af de deltidsansatte mennesker fri på dagen, da de ellers ikke ville have mulighed for at få varer til sådan en pris. I Danmark har Black Friday set en stigning i salg og køb over de seneste år, faktisk næsten en eksplosion i tal. I 2015 var Black Friday den største dag for salg nogensinde i Danmarks historie. Det er målt igennem omsætning på totale Dankort på den givne dag

Linkbuilding.

For at opnå større salgstal, så bruger firmaerne reklamer og markedsføring til at fremme deres produkter, og derved opnå større salg. Det er især vigtigt, når det angår dage som Black Friday før i tiden, da det ellers ikke har været en kendt dag i Danmark – folk skulle derfor mindes om eller fortælles, at der på denne dag forekommer store prisnedsætninger, således at folk bruger deres kort og køber ting og butikkerne tjener flere penge. Et vigtigt redskab er markedsføring over nettet. Man kan gøre dette på mange måder. En af de måder, som man kan gøre det på, er nemlig linkbuilding. Linkbuilding i Danmark bruges til f.eks. at fremme salget på dage som Black Friday. Det er butikkernes vigtigste redskab til at skabe høje rangeringer på Google ved at skabe links fra andre hjemmesider til sin egen. Det kræver, at der lægges en ordentlig indsats i arbejdet, så salgene på Black Friday bliver høje for detailbutikkerne. Ved at bruge linkbuilding er der højere sandsynlighed for at folk ser udsalgsannoncerne og tager til lige præcis de butikker, enten online eller i virkelighed, og køber deres produkter på nedsat pris.

Linkbuilding

Skal du sælge, skal du bruge Google

Det er vigtigt, at firmaerne køber bygget links, så deres hjemmesider rangerer højere på Google. Det er på denne måde, at de får salgstallene op på dage som Black Friday. Det kan gøres ved at købe tjenesten af et firma, så bygger de artikler med links til hjemmesiderne – derved for de større trafik på Google. Mange bruger nemlig Google til at finde tilbud på Black Friday. Links til hjemmesiderne er altafgørende, når det kommer til at opnå den højeste position på Google søgeresultater. Det er arbejdet med dette, der kan gøre detailbutikkernes salg på Black Friday kolossale. Køb linkbuildingarbejde online. Der findes masser af tilbud på linkbuilding.