Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Støvsugeren er et uundværligt redskab i hjemmet for de fleste mennesker. Den bruges ofte 1-7 gange om ugen, hvilket stiller nogle krav til kvaliteten. Men hvilke kriterier skal man være ekstra opmærksom på? Black Fridays udvalg af støvsuger typer er enormt, og det er muligt at spare rigtig mange penge denne dag. Der vil være rigtig mange Black Friday støvsuger tilbud, så det er nemt at købe en forkert støvsuger, hvis man ikke har klargjort sine krav på forhånd.

Black Friday støvsuger – hvilke egenskaber har du behov for?

For det første er der sugeevnen. Jo bedre en motor støvsugeren har, desto bedre kan sugeevnen være. Et andet kriterie er størrelsen på støvsugeren. Ønsker du en lille støvsuger, der ikke kræver meget plads og som er nem at komme omkring med, eller vil du hellere have en større, kraftigere maskine?

Du har også mulighed for at vælge mellem en poseløs model og en model, der skal have pose i. Modellerne med pose i er den ældste type og derfor også den mest udviklede type. Generelt set har de poseløse typer en lavere sugeevne og udgiver flere støvpartikler. Omvendt sparer du penge på poser. Det er dog ikke en helgardering mod støvpartikler, hvis du vælger en model med pose.

Selvom der er nogle krav fra EU mht. filter og støvpartikler, er det langt fra alle støvsugere, der er allergivenlige. Hvis du vil være sikker på, at støvsugeren er allergivenlig, så vælg en med et HEPA filter. Med hensyn til strømforbrug, så bruger de fleste støvsugere op til 900 Watt. Det svarer til ca. 2 kr. i timen

Har du små børn hjemme, kan det være en fordel at gå efter en støjsvag støvsuger til Black Friday, så du også kan bruge din støvsuger, selvom den lille sover på værelset. Det er muligt at få en støvsuger med et støjniveau, der svarer til en lav samtale.

Skal du blot bruge en støvsuger til pletrengøring, som for eksempel at støvsuge en sofa, er det muligt at bruge en håndstøvsuger. Disse er nemme at anvende og bruger ikke ret meget plads. Til gengæld er de på batteri og har en lav sugeevne sammenlignet med en klassisk støvsuger.

Lad dit Black Friday kup klare rengøringen selv – køb en robotstøvsuger!

De senere år har robotstøvsugeren vundet meget frem på markedet. Det er praktisk, at den klarer støvsugningen mens du kan foretage dig andre af dagligdagens gøremål, eller måske slappe af på sofaen. De billigste modeller anbefales ikke, da deres sugeevne er meget lav. Modellerne i det lidt højere prisleje gør et ret godt rengøringsjob.

Husk at robotstøvsugere har mange bevægelige sliddele, hvilket medfører at de ofte har en kortere levetid end de traditionelle støvsugere. De traditionelle støvsugere holder i gennemsnit 5 år. Jo bedre kvalitet støvsugeren er, desto bedre holder den.

Opskriften til at gøre det bedste Black Friday støvsuger kup er derfor: Overvej hvilke kriterier du vægter højest med hensyn til strømforbrug, allergivenlighed, støjniveau og løbende udgifter til poser i forhold til fordelene ved en model med pose. Sammenlign derefter de forskellige modeller enten i en fysisk butik eller på nettet, hvor du ofte også kan finde andre køberes anmeldelser af de forskellige produkter.

Find guide og oversigt til tilbud på Black Friday elektronik her.