Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Elsker du også at shoppe? Du er langt fra alene, der findes nemlig vildt mange mennesker i verden, som slet ikke kan få nok af at shoppe.

Det er også hyggeligt at shoppe, så det er meget forståeligt. Man kan købe noget nyt tøj, lidt nips til hjemmet og holde shoppepause med en lækker frokost. Alt dette er dejligt, men det koster også en del penge, og derfor kan shoppeturene godt ende med at blive mindre hyppige og mindre sjove. Men hvad gør man så? Her får du tre gode råd til, hvordan du kan shoppe mere.

#1 Køb på de særlige tilbudsdage

Missionen er altså at blive ved med at shoppe uden at løbe tør for penge. Men hvordan gør man det? Enten skaffer man flere penge, ellers shopper man på en billigere måde. Dette første råd relaterer sig til det sidstnævnte.

Hvis du shopper på de særlige tilbudsdage, for eksempel Black Friday, så kan du nemlig få langt mere ud af din shoppetur, end hvis du shopper på en ganske almindelig fredag. Så hvis du gerne vil shoppe længere og mere uden at bruge alt for mange penge, så kan det være en god ide at kigge efter de helt store udsalg.

shopping


Når man shopper på udsalg, er der også en stor chance for, at man kan få en del mere kvalitet for pengene, hvilket kan vise sig at være en stor fordel i fremtiden.

#2 Overvej hvilke butikker du shopper hos

En anden ting, du kan gøre for at forlænge shoppeturen, er at tænke over, hvilke butikker du shopper hos. Der er naturligvis en meget stor forskel på, hvor mange penge du kan bruge i H&M i forhold til en Gucci butik.

Du bør altså overveje, om det ikke er en god ide at bruge lidt mere tid hos de lidt billigere forretninger. Her finder du også noget superlækkert tøj, som helt sikkert vil passe godt til dig og din stil.

Det er også blevet moderne at købe tøj i genbrugsforretninger. Dette er både godt for miljøet og din økonomi, så hvorfor ikke hoppe med på den vogn? Hvis du bytter de helt dyre mærkevareforretninger ud med genbrug, så vil du være mindst lige så smart, og du vil have langt flere penge på kontoen i slutningen af måneden.

# Tag et forbrugslån

De to første råd har relateret sig til at få mere for pengene. Nu skal det handle om at få flere penge at shoppe for. Hvis du optager et kviklån, vil du have flere penge at shoppe for. Dette siger sig selv – men er det en god ide?
Det er i hvert fald ikke noget, som du bør gøre hver måned, hvis du gerne vil have en sund økonomi. Derimod er der heller ikke noget galt i at forkæle sig selv lidt engang imellem. Du bør dog lave lidt forarbejde og finde det billigste kviklån, inden du ansøger om et kviklån til shopping. Vi håber, at du nu har fået lidt inspiration til, hvordan du kan blive ved med at shoppe.

Black Friday