Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday er en glædesdag for mange, der ønsker at gøre en god handel. Butikkerne kæmper om at tiltrække flest kunder med gode tilbud, hvilket ikke mindst også gælder på Minida.dk. Dog behøver du vente til Black Friday, da du altid finder gode priser på deres store sortiment af plakater og illustrationer. Find for eksempel gode priser på Børneplakater fra Minida, og giv en gave til børnene.

Giv en personlig gave

Om det er en fødselsdagsgave, julegave eller noget helt tredje, så elsker de fleste at modtage en personlig gave. På Minida kan du finde plakater med mange forskellige motiver – både nogle, som alle vil elske, men også nogle, som passer specifikt til én type eller hobby. Det kunne for eksempel være en Camp Nou Plakat til fodboldfanen eller en sjov citatplakat med for eksempel typiske mor-citater eller sønderjyske udtryk. På Minida kan du finde plakater, der passer til enhver smag. Find fine retro plakater, minimalistiske motiver, filmplakater eller fede illustrerede stjernetegnsplakater.

Ønsker du at give en endnu mere personlig gave eller måske en gave til dig selv, kan du på Minida.dk skabe din helt egen kæledyrsplakat. Du skal blot uploade et billede af din bedste pelsede ven og matche det med ét af de kostumedesign, der findes på hjemmesiden. På den måde skabes der er unik og sjovt billede af dit kæledyr. Fuldend eventuelt gaven med den helt rigtige ramme til plakaten. På Minida er nemlig du sikker på at finde en ramme, der passer perfekt til plakatens størrelse.

Kom på forkant med julen

Mange bruger Black Friday til at købe julegaver til en god pris, og måske endda til at købe gave, de ikke ellers ville have haft råd til. Det kan være en rigtig god idé, at begynde juleindkøbene tidligt. På den måde undgår du nemlig hele juleræset i december, og du kan i stedet nyde julens mange andre tilbud og begivenheder. Hvis du har mange personer, du skal give en julegave, kan det også være en god idé at starte i god tid. Fordel juleindkøbene ud på flere måneder, så du ikke bliver for presset økonomisk. Mange oplever nemlig at økonomien bliver presset helt i bund i december måned, da mange dyre gaver skal købes. De fleste butikker tilbyder også returret til efter jul, hvis blot du informerer om at det skal gives som julegave.