Dagen er kommet, hvor der skal spares penge og købes gaver. Gaver til ham, gaver til hende – eller måske gaver til dig selv?

Black Friday er din chance for at købe den nye iPhone eller nogle fede sneaks, som du måske har drømt om siden jul. Men som du nok ved, er du ikke den eneste, som vil købe julegaver på Black Friday i Århus. De seneste år har denne dag boomet inden for salg, både i online og fysiske butikker. Folk står i kø i timevis og det kan være en fordel at forberedt på dagen og hvordan man bedst kommer igennem den. Og hvor finder du egentlig de bedste tilbud i butikkerne, og bør du handle online i stedet?

I Århus bugner det med lækre, fysiske butikker og du kan handle alt fra køkkenudstyr og porcelæn til tøj og cykler – du kan handle det hele i byen. Derfor er Århus også populær at tage til i forbindelse med Black Friday. Der er flere tusinder mennesker på dagen, mange flere end der plejer, og flere kommer tidligt for at stå i kø hos de butikker, som byder på de vildeste tilbud. Så det er selvsagt en god i de at komme i god tid, i al fald ved de butikker, hvor du ved der er noget godt. Om det så er ved butikkerne ved Åen, på Strøget eller i Bruuns Galleri. Sørg for at dan dig et overblik på forhånd, så du kan gå mere målrettet og nå at få fingrene i de lækre tilbud før de andre!

Det kan dog stadig være svært at overskue, hvordan man får mest ud af Black Friday i Århus, derfor har vi samlet en guide til dig, så du kan komme igennem dagen og finde de bedste tilbud.

3 tips til at shoppe til Black Friday i Århus 2024

#1 Lav en plan

Hvis du mere er til en hyggelig tur langs strøget I Århus’ smukke gader, så er Black Friday nok ikke den bedste dag at gøre det på. Planlæg din dag, så du ved, hvad du skal købe, hvilke butikker du skal besøge samt hvornår det er bedst på dagen at besøge dem.

#2 Lav din research

Det er typisk butikker såsom El Giganten og Power, der har rigtig gode tilbud på mobiler, tablets, TV og computerudstyr. Men hvis du hellere vil ind i varmen og opleve et bredere udvalg af Black Friday tilbud, så anbefaler vi at tage ind i Århus’ stormagasiner som Magasin, Storcenter Nord eller Salling. Elgiganten i Århus plejer bestemt også at have nogle svedige black fredagstilbud.

#3 Tag dine venner med

Husk, alt er sjovere i godt selskab. Black Friday i Århus handler godt nok om at finde gode tilbud, men der er ingen, der siger, at man ikke må have det sjovt og hyggeligt imens. Derudover er dine venner en rigtig god kilde til gaveinspiration og rådgivning, så du kan frasortere dårlige impulskøb.