Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sonys Playstation 5 er super populær, og derfor er det kun en fordel, hvis du kan købe den billigere – f.eks. på Black Friday.

Hvorfor er den nye konsol så dyr?

De fleste danske forhandlere ville hellere end gerne kunne tilbyde konsollen til en billigere pris. Men PlayStation 5 indeholder nogle dyre komponenter, og derfor er svært at presse prisen ned.

Hold øje med forhandlernes priser

Der kan dog være stor gevinst ved at holde øje med de forskellige forhandlere i Danmark. De vil uden tvivl kæmpe med hinanden om at tilbyde den bedste pris, og det kommer dig som forbruger til gode.

Du bør især kigge i Bilkas og Føtex’ tilbudsaviser, da de er de største supermarkeder i Danmark. Du bør dog også løbende holde øje med gode tilbud på ps5. De har det nemlig med at sætte flere gode tilbud sammen i deres tv-pakker, og dermed kan du hurtigt finde en PlayStation 5 til en god pris.

Priserne kan svinge meget, og i nogle perioder – såsom juledagene – kan du risikere, at det hele bliver lidt dyrere. Til gengæld bør du især holde et vågent øje med priserne i slutningen af november, hvor Black Friday finder sted.

gaming

Spar penge med Black Friday

Black Friday falder i år den 27. november. Det er verdens største udsalgsdag, hvor alle slags butikker byder på vilde tilbud og eksklusive deals.

Black Friday er egentligt et amerikansk begreb, der opstod i 60’erne. Dagen skulle ses som et startskud til julehandlen i december, men i dag er Black Friday blevet en verdensomspændende begivenhed.

Du bør derfor holde øje med priserne på elektronik i november måned, da der kan være en hel del penge at spare. Det samme gælder PlayStation 5, som du helt sikkert kan forudbestille til en langt mere favorabel pris.

Det har altid været billigere at vente

Men hvis du virkelig er i pengenød, og du måske har lidt mere tålmodighed end de fleste, kan du også overveje at vente et års tid med at handle. Spilkonsoller har det nemlig med at billigere med tiden.

Hvis du tager den nuværende PlayStation 4 som eksempel, faldt den med 50% på blot få år. Men du kan også vente bare 6 måneder med at købe PlayStation 5 og se en tydelig prisforskel. Som regel kommer den første omgang konsoller i Danmark i et meget begrænset omfang. Når der så er gået et halvt års tid, vil udbuddet være større og prisen dermed mindre.

Men hvis du virkelig vil spare en del penge, skal du vente til Black Friday i 2021, hvor udbuddet vil være stort, og hvor tilbuddene vil være endnu vildere.