Leder du efter en ny og komfortabel seng? Så kan du komme til at spare mange på Black Friday.

Vi bruger en stor del af vores liv i vores seng, så det er derfor vigtigt at finde den rette seng med den rette komfort. En god seng kan øge kvaliteten af din søvn og din krops sundhed. Det kan være svært at vide, hvilken seng der er præcis det bedste valg til dig og dine behov. En god seng har også sin pris, så det vil være en god idé at spare pengene op til Black Friday.

Der er så mange forskellige senge at vælge imellem på markedet. Det gør ikke beslutningsprocessen let. Undgå at gå i panik på Black Friday, når du skal tage dit valg, og overvej disse 3 råd, når du leder efter en ny seng.

Tag ud og test forskellige senge

Det er svært at tage en beslutning kun ud fra et billede af sengen, så tag ud i forretningen og se den med egne øjne. Hvis du besøger et par forskellige butikker, kan du prøve forskellige typer, former og design, der passer til dit værelse og til dine behov. Læg dig i sengen, og føl dig frem til den helt rigtige seng.

Vi er alle forskellige, og én seng er ikke lavet til alle. Den seng, der passer bedst til dig, vil variere fra andre afhængigt af vægt og kropsbygning. Hvis du deler din seng med en partner, er det vigtigt, at I begge vælger sengen sammen. På den måde sikre I jer, at den passer til jeres begges behov.

Tag dit soveværelse i betragtning

Størrelsen på soveværelset har også betydning for, hvilken seng du skal vælge. Hvis du har et lille soveværelse, ville det være godt ikke at vælge den største seng, du kan finde. Tænk på, hvordan dit valg af sengen kommer til at påvirke rummet. Måske ønsker du have mere plads, til når du ikke bruger sengen. Måske ville en sovesofa i så fald være et bedre valg for dig. En køjeseng vil måske være det bedste valg, hvis du har børn der skal dele et lille værelse. Ønsker du mere opbevaring i dit soveværelse, så findes der også senge med sådanne indbyggede løsninger.

Madrassen er ligeså vigtig som sengen

En god madras er afgørende for en god nats hvile. For at bevare eller opnå en god og sund ryg er der mange faktorer, der spiller ind. Når du sover, kan din ryg blive meget påvirket af din madras. Et forkert valg af madras, kan give rygsmerter og påvirke din rygrad. En god madras kan i stedet gøre en positiv forskel og styrke dit helbred.

Hvis du efter at have fulgt disse råd stadig synes, at beslutningen er svær, så kan du få gratis rådgivning i butikken og online. På Black Friday kan du spare op til 75% på senge hos mange forhandlere. Med en Black Friday seng kan du spare mange penge, når du køber den på den helt rigtige dag. I og med at en seng er en meget dyr investering, kan det sagtens betale sig at vente til Black Friday med at gøre sit køb.