Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

En ferie behøver ikke nødvendigvis at være dyr. For mange er det nærmest en uundgåelig selvfølge, men sådan behøver det ikke at forholde sig. Der findes adskillige løsninger på nettet, der kan skabe besparelser, når du bestiller ferie.

Hvis du skal bestille en ferie eller et ophold, så er der en række små fif, der kan hjælpe dig med at holde prisen i bund. En række af dem gennemgår vi herunder.

Sjællandsk natur

1. Undgå bureauerne

I dag findes der mange bureauer inden for rejsebranchen. Det inkluderer alt fra rejsebureauer specialiseret i pakkerejser til bureauer med fokus på sommerhusudlejning. Fælles for samtlige bureauer er dog, at de blot er et fordyrende mellemled, og netop derfor bør du undgå dem.

2. Brug sammenligningssider

Der findes adskillelige sammenlignings- og bookingportaler på nettet. Nogle fokuserer udelukkende på fly, mens andre tilbyder prissammenligning af pakkerejser. Uanset dine præferencer i denne sammenhæng, så er det oplagt at udnytte, at du har muligheden for at anvende disse værktøjer helt gratis og uforpligtende.

I denne forbindelse bør du dog ikke holde dig til blot én side. Udvalget af disse sider er stort, hvorfor det er oplagt at sammenligne på tværs af flere sider. På denne måde giver du også dig selv bedre betingelser for at finde fly, ophold eller begge del til en fornuftig pris.

3. Find gode tilbud på dealsites

Dealsites har været på banen i mange år. En stor del af dem bruger mange ressourcer på at brande rejser og ophold. Derfor har du typisk gode forudsætninger for at spare penge på alt fra all inclusive rejser til wellnessophold. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på, at de lave priser typisk skyldes, at rejserne er uden for sæson.

Eller køb din rejse på Black Friday!

4. Køb pakkerejser hos oplevelsessites

Ferier og rejser kan være store oplevelser og minder for livet. Derfor er der mange netbutikker, som har valgt at specialisere sig i de såkaldte oplevelsesgaver. Det inkluderer bl.a. DuGlemmerDetAldrig, der har et bredt udvalg af sådanne rejser. Du kan f.eks. se tilbud på wellness på Sjælland i massevis.

sjælland

Det er dog sjældent længere rejser, du finder på disse sider. Typisk er det korte ophold med én til to overnatninger. Er det en sådan type ophold, du er på udkig efter, kan der dog være penge at spare ved at bestille via et oplevelsessite. Prisen i sig selv er sjældent lavere end normalt, men pakken giver dog mere værdi for pengene, f.eks. i form af en 3-retters middag i hotellets restaurant eller gratis afbenyttelse af hotellets spafaciliteter.