Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Når Black Friday nærmer sig er det rigtig mange butikker, der begynder at løfte sløret for, hvad der kommer af gode tilbud på dagen. Det betyder, at du allerede nu kan begynde at planlægge, hvordan du får det meste ud af din Black Friday!

Oprindeligt var det udelukkende elektronik, der var omfattet af det store post-thanks-giving-udsalg, der finder sted hvert år sidst i novemver. Men eterhånden, som det er blevet mere udbredt har langt de fleste andre former for butikker også taget det til sig – hvilket er en fantastisk chance for dig, som forbruger for at få fingrene i de bedste tilbud, hvis du forbereder dig i god tid.

salg

Forbered jer på baby

Er der lagt op til familieforøgelse i den nærmeste fremtid er det on oplagt mulighed for at få fingrene i de helt rigtige ting til en pris du ellers ikke finder. Frem med listen over babyudstyr og få styr på, hvem, der har de bedste tilbud på net op de ting I ønsker jer.

På den måde har I de største chancer for at få fat på netop de ting i drømmer om og gerne vil have – men måske ikke har pengene til i hverdagen.

Det kan være den helt rigtige barnevogn, bæresele eller vugge, men også mindre ting som flyverdragt eller sengetøj. Det handler om at prioritere og gå efter det, der er vigtigst for jer.

Få det meste ud af tiden som to

Selv om rigtig mange af os drømmer om at få børn og skabe en familie er det ikke nogen hemmelighed, at det er hårdt for parforholdet, når der kommer et lille nyt medlem af familien. Derfor handler det om at få det bedst mulige ud af jeres tid som par – bare jer to. Forkæl hinanden og tag Black Friday som en mulighed for at afprøve nogle ting, der måske ikke vare budgetteret med.

Find inspiration ved at læse om orion sexlegetøj, så I ved, hvad der kunne være interessant for jer at afprøve inden to bliver til tre. Det er en oplagt mulighed for at blive klogere både på jer selv, men også på hinanden, hvilket er utroligt vigtigt, når der kommer en lille ny til.

rabatsats

Man behøver måske ikke en penisring for at holde gnisten ved lige, men et godt og kærligt forhold giver de bedste forudsætninger for at blive en solid og tilfreds familie, så lidt ekstra krydderi på tilværelsen op til familieforøgelsen er måske ikke en dårlig ide for nogen af jer eller jeres lille pode.