Selvom der stadig er lidt tid til næste Black Friday og Cyber Monday, så skader det aldrig at forberede sig lidt på at finde de næste gode tilbud. Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du finder de bedste tilbud på en ny smartphone.

I dag findes der stort set ikke en borger under 50 år, som ikke har en smartphone. Og med en teknologi i rivende udvikling lanceres nye telefoner næsten hurtigere, end de mest hippe smartphone-fans kan følge med. Siden Samsung lancerede deres Galaxy-smartphone i 2011, har de årligt lanceret en ny model, og Apple har siden 2007 også udgivet en ny hvert år.

Det stiller krav til de forskellige app-udbydere af spil, online casino, sociale medier, livsstil osv., men det betyder også, at brugerne risikerer, at der er apps, som pludselig ikke er kompatible pga. en for gammel smartphone-model.

Men en iPhone kan være en dyr fornøjelse til mange tusinde kroner, og endnu dyrere hvis den skal skiftes ofte. Vi giver dig derfor nogle tips til, hvordan du finder de bedste tilbud til en ny smartphone. Ofte er smartphones i forvejen billigst på nettet, enten i forbindelse med at du tegner et telefonabonnement, eller ved at du køber telefonen separat.

Derfor er det også i mange af disse butikker, at du på Cyber Monday – pendanten til de fysiske butikkers Black Friday – kan finde rigtig gode tilbud på en smartphone.

smartphone

Fordi Black Friday efterhånden er vokset sig større år for år, er nogle butikker også begyndt at snyde ved at smide gode tilbud på bordet allerede ugen op til Black Friday. Derfor kan det godt betale sig at holde øje med de fysiske reklamer, og måske kan du også tilmelde dig nyhedsbrevene fra nogle af de bedste smartphone-butikker online.

En anden god måde kan være at besøge de mange prissammenligningssider, som findes på internettet. Der er for eksempel de klassiske helårssider, Pricerunner og Telepristjek, eller du kan søge på Cyber Monday tilbud via din foretrukne søgemaskine, hvorefter der dukker stribevis af sider dedikeret til at finde de bedste tilbud op.

Faktisk kan du allerede gå ind på siden blackfridaydanmark.dk/cyber-Monday og søge på tilbud fra omkring 300 butikker til næste Cyber Monday.

Hvis du gerne vil spare penge, kan det godt betale sig at begynde din research på smartphones nogle dage i forvejen. De fleste butikker begynder at reklamere for deres supertilbud et par dage før, og så kan du i ro og mag sammenligne priser og modeller, så du er klar til at slå til, når det virkelig gode tilbud opstår.

Du kan evt. oprette et ark, hvor du skriver modeller, priser og lægger links ved, så du har det store overblik. Cyber Monday er en god mulighed for selv de mindste forhandlere til at konkurrere, fordi det ikke kræver den store investering. Men selvom Black Friday og Cyber Monday fortsat bliver mere populære, skal du stadig være hurtig for at få de gode tilbud.