Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday har på rekordtid udviklet sig til Danmarks største handelsdag, og selvom rigtig mange køber gaver til sig selv i form af nye sko, den nyeste telefon eller noget helt tredje, så er det også blevet starten på julehandlen for mange. Dette er helt forståeligt, fordi man ofte kan spare helt op til 50 % på gaverne til dem, man holder af – og dermed kan de få nogle flere eller nogle federe gaver under træet. Det er bare om at få fat i ønskesedlerne inden Black Friday; og så må kreditkortet køle af i de efterfølgende uger.

Få råd til en helt særlig gave til ham eller hende, du holder af

Selvom det kan virke lidt åndssvagt at købe alle sine julegaver allerede til Black Friday i oktober, så betyder det bare meget for ens gavebudget, at man allerede er klar til at slå til der. Med tilbud på stort set alt er det muligt at finde en de helt perfekte gaver til hende eller til ham, man holder af, og gaverne kan blive mere særlige, end man ellers havde råd til at gøre dem. Det kan være, at der pludselig er råd til de øreringe, din bedre halvdel har plaget dig for at få de sidste mange år, eller det kan være, at manden fortjener et nyt fjernsyn i julegave. Mulighederne er uendelige, og der er garanti for gode tilbud, hvis man er villig til at slå til med det samme.

Nyd julen i stedet for at stresse over gaveindkøb

Ét andet helt stort argument for at klare hele julegavehandlen på Black Friday er, at man så har bedre tid og mulighed for at nyde de herlige uger op til jul. Julehandlen kan være ekstremt stressende, når man står midt i den og ved at handle i god tid, kan man bare slå benene op og nyde friheden og familien med god samvittighed. Det er klart, at man ikke helt slipper for stress og jag, hvis man handler på Black Friday, fordi alle valfarter til butikkerne på netop denne dag – men det er bare mere rart at have det overstået, inden julen står for døren.

Hvis du helt vil spare dig selv for strabadserne ved at handle sammen med en masse andre, så klar din Black Friday shopping på nettet i stedet. Det er nemt og bekvemt, og selvom der kan gå nogle uger, inden alle dine gaver er kommet hjem, så er det meget bedre for helbredet at klare indkøbene på nettet.

Sammenlign tilbuddene inden du køber

Selvom Black Friday er dagen, hvor alle butikkerne sætter deres varer på tilbud, så skal man stadig være på vagt og huske at undersøge, om varerne kan fås billigere andre steder. Der har desværre været nogle historier de senere år, hvor butikker har sat varerne op umiddelbart inden Black Friday, således at tilbuddene i virkeligheden ikke er så gode, som de udgiver sig for at være. Dette er naturligvis ikke tilladt, men du kan spare dig selv for en skuffende oplevelse, hvis du husker at tjekke priserne ud, inden du slår til. Slå prisen op hos f.eks. Pricerunner både før og under Black Friday – og så burde der være garanti for en positiv, stressfri oplevelse.