Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Leder du efter den eneste ene, og overvejer du at oprette en profil på én eller flere dating sites på nettet? Så har du formentlig allerede opdaget, at det ikke nødvendigvist er helt billigt at være single på nettet. Dating siderne tager sig fint betalt for deres services, og det kan ende med at blive rigtigt dyrt, hvis du gerne vil oprette dig på flere forskellige dating sites. 

Der er dog en vej uden om de høje oprettelsesgebyrer og medlemspriser. Læs med her.

Singles Day

Hvis ikke du har hørt om Singles Day, så er det ved at være på tide. Det er fortsat et nyt koncept i Danmark, men international set er det efterhånden et kæmpe fænomen. Dagen startede tilbage i 90’erne som en dag, der blev dedikeret til at hylde sin singlestatus og hygge sig med sine singlevenner. Kæmpegiganten Alibaba greb dog muligheden og gjorde den populære dag til en tilbudsdag, og det blev et kæmpestort hit. I de første par år var det primært kineserne, der var vilde med tilbudsdagen (der i øvrigt ikke er forbeholdt singler), men hurtigt tog resten af verden Singles Day til sig. 

Og der er næsten ikke en bedre anledning end Singles Day til at finde en rabatkode til dating sites, som kan give dig et godt tilbud på oprettelse af en dating profil. På Singles Day den 11.11 kan du nemlig finde en masse gode rabatter på oprettelse på diverse dating sider – lige i Single Days ånd.

Black Friday og Cyber Monday

Som nævnt er Singles Day endnu ikke så stor herhjemme, men det er Black Friday og Cyber Monday til gengæld. Og på disse to dage er der endnu større sandsynlighed for, at du kan finde en rabatkode til dating sider. Mange dating sites opretter nemlig netop rabatkoder, som kan anvendes disse to dage, så du kan få oprettet en profil til en lidt billigere pris end sædvanligt. Google dig frem til de gode tilbud eller skriv eventuelt til de dating sider, du har i tankerne og spørg til en eventuel rabatkode.

Når det ikke er tilbudsdag

Har datingsiden ikke et godt tilbud til dig, så kan du faktisk ofte oprette en gratis profil, så du har mulighed for at se, om netop dét dating site er noget for dig. Du kan dog hverken lægge billeder op eller se de mulige kandidaters billeder, så du kommer næppe udenom medlemsgebyret, hvis du gerne vil finde den eneste ene på nettet.