Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Har du sat kryds i kalenderen i håb om at gøre gode køb, når årets største udsalgsdag Black Friday  løber af stablen? Men er du bange for at fare vild i en jungle af gule bannere og procenter? Med vores tre tips guider vi dig til, hvordan du sparer mest muligt på Black Friday uden stress og forvirring.

  1. Forbered dig på forhånd og hav et mål. Det er en god idé at gøre dig nogen tanker om, hvad du egentlig ønsker at få ud af Black Friday på forhånd. Hvad er det, du lige præcis står og mangler eller ønsker dig at spare en masse penge på? At have et mål gør det nemmere at undersøge netop hvilke butikker, der har et særligt godt tilbud til netop dig, så du undgår at miste overblikket i de mange gode tilbud.
  2. Spar penge online. Lyder det hele en smule overvældende i dine ører, eller har du ganske enkelt ikke mulighed for at bevæge dig ud i dit nærmeste shoppingcenter på netop den givne fredag? Men ønsker du stadig at spare penge? Frygt ej – der er også masser af penge at spare online. Her får du mulighed for en roligere og mere fleksibel shoppingoplevelse, mens du stadig sparer penge.
  3. Vær tidligt ude. På Black Friday har mange butikker en række særlige tilbud, hvor der er mulighed for at spare ekstra mange penge. Der er dog ofte stor interesse for disse tilbud, og det kan derfor være en god idé at være tidligt ude – uanset om du planlægger at spare dine penge i en fysisk butik eller online. Så stil vækkeuret og tag din familie, ven eller veninde med på tilbudsjagt. Rigtig god fornøjelse!

Sådan finder du de bedste tilbud på Black Friday

Hvem drømmer ikke om at få meget mere for pengene, når landets største udsalgsdag, Black Friday, rammer landet? Så kender du helt sikkert også til de udfordringer, som følger med: Trange butikker, ophedede diskussioner over hvem der først lagde øjnene på en eftertragtet vare og den uendelige kamp, det er, at finde det helt rigtige tilbud iblandt det store udvalg. For butikkerne bugner af mere eller mindre fordelagtige priser. Her finder du et par gode råd til, hvordan du selv får fingrene i de bedste deals på Black Friday.

 

Først og fremmest er det nemmest og mest overskueligt at handle på internettet under Black Friday. Her har du hele udvalget præsenteret for dig ét sted og du kan let sammenligne priser digitalt, så du altid er sikret de bedste tilbud. Handler du i en fysisk butik, mister du meget tid ved at skulle pendle fra sted til sted. Samtidigt risikerer du også at skulle forsinkes eller forhindres af menneskemængder, der har fået samme tvivlsomme idé, så hvis du vil have de bedste tilbud på Black Friday, skal du kaste dig over internethandlens mange muligheder.

Gør din research inden dagen

Det kan inden det går løs gøre en del forberedelser. Vigtigst er det, at lave en liste over, hvad det præcis er, du gerne vil kigge efter på Black Friday. Ved at have en liste, minimerer du også chancen for, at du pludselig køber en masse ting per impuls men vigtigst af alt, så intensiverer det din søgen på de produkter, du gerne vil have gode tilbud på. Mange webshops offentliggør deres produkter og priser lidt før Black Friday, som en form for teaser. Det giver dig mulighed for at afsøge markedet for, hvilke butikker, der har de varer, du gerne vil have. Så slipper du for at bruge tid i butikker, der ikke har dem, helt forgæves og risikere, at andre når at få fingrene i de varer, du gerne vil have, inden du gør. Med forberedelse af denne art, kan du også finde de bedste tilbud. Denne teknik fungerer bedst, hvis du handler på internettet, men er også gangbar i butikkerne.

 

Hold øje med time-udsalgene på internettet

Hvis du interesserer dig for elektronik og andet tilbehør i samme boldgade, er der mange penge at spare, hvis du har tid og lyst til at sidde parkeret foran computeren. Mange kæder, der sælger elektronik, afholder nemlig de såkaldte time-udsalg. Det betyder, at der hver time hele døgnet kommer nye vare på hylderne, hvor en ekstraordinær pris kun er gældende i det tidsrum, inden produkterne bliver erstattet af nye den næste time. Det er en rigtig god måde, at få de bedste tilbud på Black Friday.

 

Black Friday er også en oplagt lejlighed at spare mange penge på julegaverne på. Hvis du på forhånd kender familiens eller vennernes ønskelister, kan du også jagte mange gode tilbud på denne måde under Black Friday og dermed spare mange penge, så du ikke ruinerer dig selv i December.