Vi bringer dig gennemsigtighed og overblik

For os er gennemsigtighed vigtigt. Det gælder især, når vi her på siden guider dig igennem Danmarks største handelsdag: Black Friday. Vi ønsker at skabe overblik og hjælpe dig igennem en sikker nethandel, hvor du ligeledes finder de bedste tilbud

Sådan arbejder vi

Vi driver sitet med en passion omkring at guide personer til de rette køb og for at skabe overblik

For at holde sitet kørende og kontinuerligt bringe nyt indhold, så er vi selvfølgelig nødt til at få lidt i kassen. Dette gør vi dog stort set udelukkende via reklamer. Klikker du på en annonce eller reklameknap, så får vi blot en % provision og sites støttes og opretholdes altså på denne måde.

Sådan startede det

Man får de bedste ideer efter flere flasker vin…

Yep. Vi holder af vin. Og vi holder af brainstorm og ideer. Vi har masser af ideer – og nej, ikke alle er gode. Men denne ide kom op på en af vores vinaftener og siden her er altså resultatet. Vi har planer om at lave flere sider, hvor vi ligeledes vil bringe overblik og gennemsigtighed til de danske brugere, der handler på nettet.

Sådan kontakter du os

Her holder vi til

Galten, 8464

Danmark

E-mail

info@fridayblack.dk

Kun e-mail

Da vi ikke arbejder fuldtid, har vi valgt ikke at have et aktivt telefonnummer, da vi ikke ville kunne sikre ordentlig telefontid. Derfor bruger vi primært mail, hvor du dog oftest vil få svar inden for 24 timer.

Virtuelt kontor

Da vi, som sagt, ikke arbejder fuld tid på siden, men vi laver det som en hobby, så har vi ikke et decideret kontor. Vi er dog et team, som alle holder til Galten, hvor vi nyder at sparre med en kop kaffe og ellers arbejder vi online – hvorfor du ikke har en hel adresse på os.

Har du set vores oversigt?

Tjek udvalgte forhandlere og tilbud på Black friday!