Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Du har nok nogle drømme om, hvordan du godt kunne tænke dig at indrette dit hjem. Nogle af disse drømme er nok realisable, mens andre nok mere har karakter af dagdrømmerier.

Nu er det jo ikke nødvendigvis alle drømme, der skal gå i opfyldelse. Men nogen af dem kan jo godt.

For de fleste handler det om at prioritere, når det kommer til indkøb. Også når det drejer sig om indkøb til hjemmet.

Hvordan prioriterer du dine indkøb til hjemmet?

Når det kommer til indkøb, så vil de fleste nok kunne kategorisere dem i “need to have” og “nice to have”. I den første kategori er de ting, som du er nødt til at have, den anden kategori er forbeholdt luksustingene.

Er din økonomi forholdsvis stram, så bliver det nok ikke til så meget “nice to have”. Sådan må det jo være.

Men af og til er det altså rigtig rart at mærke lidt luksus. Også når det kommer til ting til boligen.

Bolig nyheder

Sådan kan du få råd til mere

Kunne du godt ønske dig at have råd til noget mere “nice to have”? Så er der flere måder at gøre det på.

Du kan for eksempel købe brugte ting. Der er der virkelig meget at spare. Nogle brugte ting er ikke særlig slidt. Andre kommer med en charmerende patina.

Du kan også holde øje med, hvornår der er udsalg. Her kan der også være en hel del at spare. Der er somme tider udsalg eller lagersalg, hvor butikkerne bare skal have solgt ud. Det kan komme dig til gavn.

Benyt dig af Black Friday

Kan du vente, til det bliver den sidste fredag i november med nogle indkøb til hjemmet, så er der typisk virkelig mange procenter at spare.

Her sælges ud af alt mellem himmel og jord. Lige fra små nips til hårde hvidevarer. Hvis du prioriterer at handle på denne dag, vil dine besparelser bestemt være til at mærke.

Mens du går og venter på, at dagen skal komme, kan du jo researche lidt på, hvilke ting du gerne vil købe, hvis de kommer på udsalg til Black Friday. For at følge med i, hvad der sker inden for boligtrends, kan du med fordel holde dig orienteret på  bolig nyheder, som har fingeren på pulsen.

Bolig nyheder

Minimalisme kan være fristende

Orker du ikke at være en del af alt den tilbudsjagt og forbrugsorgie, så kan du også gå den anden vej. Du kan vælge at leve mere minimalistisk. Så kan du indrette dig med få, men velvalgte ting.

Den ting, som du gerne vil anskaffe dig, kan du gå at glæde dig til at kunne købe, imens du stille og roligt sparer op til den. Det er der også en særlig glæde ved. Forventningens glæde skal man ikke underkende. Og glæden ved endelig at kunne købe den ønskede genstand er også helt særlig.

Det er ikke alle mennesker, der bliver mere lykkelige af at eje mange dyre ting. Er du en af dem, så finder du nok glæden over en særlig ting meget intens.

Vær bevidst om dit forhold til ting, og handl derefter.