Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

I Danmark har vi efterhånden adopteret den amerikanske tradition ved navn Black Friday. Dette er en dag, hvor butikkerne sætter priserne på deres varer voldsomt ned, og det kan derfor være en god idé at købe nogle af årets julegaver på Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday kommer som sagt fra USA. I USA er Black Friday betegnelsen for dagen efter Thanksgiving, som altid ligger på den fjerde torsdag i november. Her kan man finde produkter til meget billige priser i butikkerne.

I USA har butikkerne længe åbent, og det er ikke unormalt at se folk, der venter ude foran dørene på, at de går op, og Black Friday starter. Og det er der en god grund til! Man kan nemlig spare rigtig, rigtig mange penge.

Black Friday

Black Friday fra sofaen

Vil du undgå at handle i storcentre, som er propfyldt med mennesker, er det en god idé at dyrke Black Friday online. Der er nemlig mange webshops, der ligeledes deltager i Black Friday.

Hvis du skal være sikker på, at du står over for en god handel, er det en god idé at tjekke priserne på varer i god tid i forvejen. På den måde kan du nemlig se, hvor markant prisen egentlig falder.

Læg en plan

Sidder du klar med computeren på Black Friday, bør du lægge en plan for, hvad du skal købe online. Kigger du først på alle priserne i gule bokse, kan det være fristende at købe mere, end du har brug for. Det er trist efterfølgende at føle, at man har brugt for mange penge, og derfor er det en god idé at lægge en plan,

Her kan du skrive ned, hvilke varer du dels har brug for at købe til din egen husholdning, og hvilke varer du gerne vil købe som julegaver. På den måde kan du få en god Black Friday.