Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday falder ikke altid hensigtsmæssigt rent udgiftsmæssigt, når man er en børnefamilie. Det er sidst på måneden, julen og dens udgifter venter lige om hjørnet – og der kommer først børnepenge i januar.

Du kan imidlertid udnytte de gode rabatter på Black Friday alligevel, hvis du vælger at betale med børnepenge. Betalingsmetoden kalder børnepengekredit og kan benyttes på en lang række danske webshops.

Sådan fungerer børnepengekredit

4 gange om året får danske børnefamilier udbetalt den såkaldte Børne- og Ungeydelse. I daglig tale børnepenge. Beløbet afhænger af antallet af børn og disses alder, men udbetales altid den 20. januar, 20. april, 20. juli og 20. oktober.

Når du gerne vil betale med børnepenge i en webshop, vælger du børnepengekredit som betalingsmetode. Herefter indtaster du dine kreditkortoplysninger, som du plejer – men i modsætning til en almindelig betaling, sørger butikken for at beløbet først trækkes den dato, børnepengene tikker ind på din konto.

Du kan således modtage dine varer nu, men vente med at betale til senere.

Du finder en oversigt over danske webshops med børnepengekredit her.

Ting til børnene du med fordel kan købe Black Friday

pige i flyverdragt

I november står vinteren for døren og har du endnu ikke købt vinterstøvler, flyverdragter og lune jakker er Black Friday en oplagt dag at indkøbe vinterudstyr på.

Julen venter desuden lige om hjørnet, og har børnene store og dyre ønsker, kan du også være heldig at finde netop disse ting med gode rabatter eller til en særligt lav pris.

Derudover er der mange steder både timetilbud og rabatkoder med særligt høje satser, som gør Black Friday til en oplagt dag at fylde børnenes basisgarderobe op. En ekstra fordel ved at købe undertøj, sokker, nattøj og lignende denne dag er, at det er en udgift du alligevel kommer til at få over den kommende tid.

Du kommer således ikke nødvendigvis til at købe mere – du handler blot på forhånd, men til meget lavere priser, end du ellers havde kunnet opnå.

Sådan finder du de bedste tilbud på dagen

Traditionen tro bugner netbutikkerne af gode tilbud på Black Friday – men der er flest penge sparet, hvis du går velforberedt til værks. Det er også nemmest at finde de bedste tilbud, hvis du ved, hvad du leder efter.

Lav derfor en liste i dagene op til Black Friday med de ting, du planlægger at købe. Eventuelt kombineret med en liste over de webshops, du i forvejen forventer har tilbud på de pågældende varer.

Dermed kan du nemt gennemgå butikkerne for de ting, du mangler, på selve dagen. Samtidig har du også nemmere ved at sammenligne de forskellige rabatter med hinanden, fordi du har både konkrete varer og butikker at holde op mod hinanden. Det gør din shopping på Black Friday nem og overskuelig.