Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday er uden tvivl årets største og vigtigste shoppedag – både for butikker og forbrugere. Hvordan du som forbruger forbereder dig til dagen, kan du læse alt om her.

Lav en indkøbsliste på forhånd

Det er altid fornuftigt at lave en indkøbsliste til Black Friday – så går shoppingen hurtigt, og du mindsker chancen for, at alting når at blive udsolgt, inden du får en chance for at putte dine ting i indkøbskurven.

Når du har fået lavet en liste over alt, hvad der skal købes ind på Black Friday og i de dage, hvor udsalgene for alvor er i gang, skal du i gang med at finde ud af, hvor du skal købe det hele henne. Det er i den anledning et klogt træk at tilmelde sig en masse nyhedsbreve, så du kan holde øje med, hvornår de gode tilbud bliver tilgængelige, samt i hvilke butikker du kan få de bedste priser. Erfaringer fra tidligere år viser, at mange butikker vælger at tyvstarte deres udsalg.

Få tilsendt julegaveønsker fra familie og venner

Da Black Friday falder i slutningen af november, altså kun én måned før juleaften, er det oplagt at få klaret julegaveindkøbene her. Som forberedelse til Black Friday bør du derfor have bedt de venner og familiemedlemmer, du skal købe gaver til, om at have fortalt dig, hvad de ønsker sig i gave. På den måde kan du forhåbentlig få klaret stort set alle julegaveindkøbene, allerede før december overhovedet starter, og du kan ovenikøbet spare en hel del penge uden at gå på kompromis med gaverne. Det er en win-win-situation.

Hav pengene klar

Black Friday finder sted i slutningen af måneden og lige op til jul, og det er derfor ikke altid helt optimalt, at det er lige netop her, man skal have klaret diverse indkøb af julegaver og alt det andet, der følger med. Der er dog mange penge at spare (især hvis man skal købe meget), og derfor bør man på forhånd have sørget for at have sparet op eller på en anden måde have pengene klar, så det ikke bliver et problem. Det er ikke så praktisk at skulle bekymre sig om penge, mens man er i gang med at købe julegaver, for de skal købes, og helst så hurtigt som muligt, så der er penge at spare. Har du alligevel undervurderet den mængde af penge, der skulle bruges på julegaver, kan du med fordel tage et lån på dagen. Så får du pengene udbetalt med det samme, og du kan uden problemer fortsætte din shopping.